Ekon Cloud ERP

El núvol a mida per al teu negoci

  • Gestiona els processos del teu negoci des de qualsevol lloc
  • Implantació en 15 dies*
  • Ús gratuït els 2 primers mesos
  • Migració en 24 hores per a clients on-premise de Ekon

* Serveis sota condicions especials, pregunta’ns!

Full de Producte
¿Parlem?

Ekon Cloud ERP

Una solució flexible, segura i assequible

Descobreix una solució ERP en el núvol, versàtil, molt fàcil d’usar i que aporta totes les funcionalitats necessàries per a una òptima gestió de la teva PIME..

Amb aquest software de gestió empresarial, podràs deixar enrere la teva antiga solució ERP incapaç d’adaptar-se eficaçment als continus canvis que s’han de produir en les empreses per a donar una resposta eficaç a la demanda.

Gràcies a diferents mòduls, podràs dissenyar una solució a la mesura del teu negoci, cobrint i pagant només les solucions que realment usis, ni més ni menys.

Des de Kuat, confiem en EKON per a oferir-lo als nostres clients per tres aspectes clau: la senzillesa d’ús i la seva interfície amigable, l’adaptabilitat necessària per a cobrir amb solvència les teves necessitats i l’estalvi de costos i temps que suposa optimitzar els processos i, per tant, l’augment de rendibilitat.

ERP Ekon Finances

Gestió financera en temps real

Amb aquesta solució ERP per a finances, gestionaràs de manera simultània la comptabilitat de grups heterogenis de societats possibilitant-te de manera senzilla establir jerarquies en diferents nivells independentment que estiguin estructurades en fàbriques, delegacions, establiments, societats, grups, hòldings, etc.

Característiques

Amb Ekon Finances cobriràs:

– Comptabilitat general
– Comptabilitat analítica
– Gestió de la tresoreria
– Comptabilitat pressupostària
– Gestió d’actius

El seu disseny ha estat pensat perquè l’estructura de l’organització sigui una suma d’entitats.

D’aquesta manera, podràs analitzar molt fàcilment les operacions relatives a la gestió de la companyia i a la generació dels elements comptables de les entitats de manera individual o global.

– Mòdul de APR
– Documents de comptabilitat general
– Elements destinats a la gestió de tercers
– Els llistats d’anàlisis per centre de cost, per partida pressupostària i per qualsevol altre criteri analític sol·licitat
– Informes de síntesis i de control pressupostari
– Informacions particulars seleccionades a partir de criteris de gestió concrets

ERP Ekon Distribució

Unifica tots els processos

Descobreix una solució de gestió logística que cobreix totes les necessitats i processos de la distribució majorista.

Augmenta l’eficiència gràcies a l’optimització dels processos, des de la gestió de la cadena de subministraments fins a la presa de decisions.

Faràs negocis més ràpids, dinàmics i rendibles.

Característiques

Diagrama distribución ERP Ekon

– Automatitza les operacions entre magatzems ja siguin propis o de proveïdors tercers amb els quals col·labores.
– Treballa diferents propostes de compra i aporta ajudes per a analitzar i decidir la guanyadora.
– Genera automàticament propostes i comandes de compra de manera intel·ligent
– Gestiona integralment les devolucions a proveïdors.
– Integra fàcilment portals web, propis o de tercers.
– Gestió integral del transport, rutes i repartiments.
– Genera encàrrecs per al subministrament d’articles especials que no tinguis en estoc en els teus magatzems.
– Registra tota la informació relativa a les condicions pactades amb els proveïdors perquè no se us escapi res.
– Utilitza tarifes avançades de compra i de venda per a oferir les millors condicions comercials.
– Gestiona eficaçment ràpels i comissions sobre objectius.

– Oferiràs un servei més ràpid sense errors. Augmentaràs l’eficiència del procés complet a l’hora d’oferir el teu servei.
– El temps és or. Automatitza tasques, troba la informació fàcilment gestionant la documentació de manera integrada i treballa on-line des dels magatzems.
– Redueix la inversió en estoc ja que podràs preveure millor la demanda i així ajustar les existències.
– Fidelitza als teus clients. Compleix amb el que promets i arriba sempre als teus terminis de lliurament en les condicions acordades.
– Anticipa’t a les necessitats dels teus clients i ofereix-los el que necessiten en el moment adient.
– Treballa des d’on vulguis a l’hora que vulguis. El teu negoci sempre operatiu.
– Una solució que s’adaptarà perfectament a les teves necessitats i que evolucionarà amb el teu negoci sense contrapartides de posterior evolució i manteniment.

ERP Ekon Producció

Millora i unifica tots els processos

Millora i optimitza la gestió de la teva producció eliminant costos innecessaris i facilita la gestió integral de l’empresa amb els millors factors de cost, termini i qualitat.

Cada empresa de fabricació és un món, cadascuna amb les seves singularitats i processos, és per això que el ERP Industrial EKON ha estat dissenyat per a ser capaç d’adaptar-se a cada subsector industrial per a satisfer les seves necessitats.

Aquesta solució ERP per a producció proveeix les últimes funcionalitats que et permetran optimitzar la teva cadena de valor i t’ajudaran a diferenciar-te de la competència garantint sempre la seva adaptabilitat per a afrontar reptes futurs.

Característiques

Químic

Descobreix una solució ERP per a la indústria química que ofereix el més avançat i complet programa de producció per a la indústria química integren la seva informació industrial, comercial i de distribució.

Reciclatge

Descobreix un avançat i complet ERP per a la indústria de gestió de residus que facilita al màxim el tractament de la seva informació.

Indústria alimentària

Coneix el ERP més avançat i complet per a la indústria alimentària per a optimitzar tota la teva informació industrial, comercial i de distribució complint sempre amb els màxims estàndards de seguretat alimentària.

Fabricació de material i equip elèctric

Aquesta solució ERP et proporciona un sistema de gestió integrat que ajuda a reduir els terminis de producció i gestionar amb la màxima precisió tots els seus processos i productes (interns i subcontractats), mantenint sempre el més alt nivell de qualitat.

Ekon CRM

Optimitza les relacions amb els teus clients

Millora i optimitza la relació comercial amb els teus clients en temps real, amb una visió integral, complerta i actualitzada de tota la informació històrica que disposis.

La fidelització dels clients i la possibilitat de donar-los una resposta ràpida és un factor determinant a l’hora de generar confiança en el teu negoci.

En implantar el CRM Ekon transmetràs una imatge més solvent, oferiràs una resposta més ràpida coneixent per endavant l’històric del client i, sobretot, passaràs de ser una organització, reactiva a una de proactiva.

Amb el CRM Ekon podràs integrar dinàmicament les vendes, el màrqueting, el servei d’atenció al client i l’anàlisi multidimensional de les relacions amb les empreses, optimitzant i compartint així tota la informació amb un únic objectiu: millorar la percepció que té el client de tu.

Característiques

– CRM Ekon formalitza el coneixement de les relacions comercials i amb tercers.
– La imatge transmesa per l’empresa millora significativament.
– Facilita el control de costos i estadístiques associades a les campanyes de màrqueting.
– Fes el seguiment i control de les activitats de la força de vendes.
– Incrementa el grau de fidelització dels clients.
– Segueix i controla les ofertes econòmiques presentades a clients.
– Millora la qualitat del servei postvenda que ofereix l’empresa.
– Ofereix la millor planificació i assignació de tècnics postvenda per a la resolució d’incidències.

Logo Kuat Solutions

Kuat Solutions

Consultoria tecnològica a Barcelona

Som un conjunt d’especialistes en el ERP Ekon que ens hem unit per a oferir un servei professional diferenciador per a ajudar els nostres clients a modernitzar i transformar els seus negocis.

Confiem en Ekon perquè ho coneixem bé i, sabem que és una solució fiable i solvent capaç de satisfer amb escreix les necessitats de les PYMES. Basat en uns valors amb els quals estem totalment alineats:

Partner Oficial de Ekon a Barcelona

C/ Nicaragua, nº 46 – 4º, 3ª, 08029 Barcelona

En Kuat Solutions, creiem que gran part de l’èxit en una implantació d’una solució de gestió empresarial, depèn de la professionalitat, coneixement i responsabilitat del partner proveïdor.

Per això, hem apostat en Kuat Solutions per formar un equip de consultors altament experimentats en la solució ERP Ekon, capaços d’oferir un servei basat en l’experiència i el coneixement, la transparència i amb uns costos molt continguts.

Contacta amb Kuat Solutions

Partner ERP Ekon a Barcelona

Sense compromís. Tria com vols contactar

Pots telefonar-nos al 93 393 90 70 o bé, si ho prefereixes, emplenar el formulari de contacte i un dels nostres consultors es comunicarà amb tu per a saber com podem ajudar-te.

C/ Nicaragua, nº 46 – 4º, 3ª, 08029 Barcelona

* camp obligatori
En què podem ajudar-te?

Seleccioneu totes les formes en què li agradaria rebre notícies de Kuat Solutions

Pot donar-se de baixa en qualsevol moment fent clic a l'enllaç que apareix al peu de pàgina dels nostres correus electrònics. Per obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiti la nostra política de privacitat..